06-53368535

WIE BEN IK?

Freek Pasveer

Freek Pasveer

fill this space

Klantenkring

Mijn klanenkring bestaat uit particuliere opdrachtgevers, grote en kleine reclamebureaus, overheden, merkenfabrikanten, industriele ondernemingen, retailers, noem maar op. Wilt u meer over mij weten en/of mij volgen? Kijk dan eens op Facebook of Twitter.

Gek op augurken

Ik ben sinds 2000 zelfstandig communicatieadviseur. En dat bevalt met tot nu toe erg goed. Het genot van volledige vrijheid en zelfstandigheid wordt natuurlijk afgewisseld door lange avonden en viermaal per jaar op de valreep de BTW inleveren maar als dat het zuur moet zijn ben ik kennelijk gek op augurken.

Op de homepagina ziet u keurig gerubriceerd voor wie ik de afgelopen jaren heb mogen werken. In een persoonlijk gesprek ga ik graag in op wat ik precies voor hen heb gedaan en wat ik voor u kan betekenen.